Hakkımızda

1985 yılından itibaren toplu yemek sektöründe var olan know how’ımızla fabrika, okul, hastane ve iş merkezleri gibi farklı ihtiyaç ve beklentilerin olduğu iş kollarında sabah-öğle-akşam öğünlerinde yiyecek-içecek hizmeti sağlıyoruz.Toplu yemek sektöründeki uzmanlığımızı, işini tutkuyla yapan ekibimiz ve sektörün gelişmesine emek vermiş yöneticilerimizin tecrübesi ile harmanlayarak “geleneksel tabldot yemek” konseptini bir adım öteye taşıyoruz.

11 ilde 500’e yakın çalışanımızla günlük yaklaşık 20.000 öğün yemek üretiyor ve toplu yemek sektöründe gün geçtikçe büyüyoruz.

Menü çeşitliliği, sunum zenginliği ve görsel yaklaşımımız ile çözüm ortaklarımızın beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor, “Hizmette Kalite” prensibini tüm yemekhanelerimize yansıtıyoruz.
Esnek yapımız, hızlı karar ve aksiyon alma yetisine sahip kadromuzla sizin ve çalışanlarınızın mutluluğunu her şeyin üzerinde tutuyoruz.

Profesyonel kadromuz ile “Kalite Rekabeti”ni benimseyerek; güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini her geçen gün artırarak sürdürüyoruz.

Ayrıcalıklı hizmet anlayışımız ile lezzetli ve sağlıklı öğünler vadediyoruz.

Gününüze Lezzet Katıyoruz
Sosyal Medyadan Takip Et!
YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

temel felsefe olarak belirlemiştir.
Tüm bu politikalar, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

Üst Yönetim
04.04.2018

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

* Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

* Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

* Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

* Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

* Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.