Hizmetlerimiz

Toplu yemek sektöründeki uzmanlığımızı alakart ve tabldot’u birleştiren konseptlerle geliştirerek restoran konseptiyle de 2014 yılından bu yana hizmet vermeye başladık.

İstanbul’un her iki yakasında iş merkezlerinin yoğun olduğu Ataşehir ve Maslak bölgelerinde ağırlıklı plaza çalışanlarına yönelik açtığımız restoranlarda, her zevke ve bütçeye hitap edecek sağlıklı ve lezzetli çeşitleri bir araya getiriyoruz.

Sulu ev yemeklerinden, ızgara çeşitlerine, pizza-makarna menülerinden, zengin salata ve meyve büfelerine kadar her çeşit içeriği aynı çatı altında topluyor ve “Bu öğlen nerede ne yesem?” sorusunun cevabı oluyoruz.


SOA Ataşehir

BÜYÜKHANLI İŞ MERKEZİ

Haritada Gör

SOA Maslak

SPINE TOWER

Haritada Gör

SOA Kozyatağı

AND İŞ MERKEZİ

Haritada Gör
Gününüze Lezzet Katıyoruz
Sosyal Medyadan Takip Et!
YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

temel felsefe olarak belirlemiştir.
Tüm bu politikalar, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

Üst Yönetim
04.04.2018

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

* Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

* Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

* Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

* Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

* Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.