• Ayrıcalıklı hizmet anlayışımız ile
    lezzetli ve sağlıklı öğünler vadediyoruz.

    Bu öğlen nerede ne yesem?

    Toplu yemekteki tecrübemizi alakart ve tabldotu birleştiren konseptlerle iş merkezlerine taşıdık.

    Plaza Restoranları
    • Soa Blog

      17 Mar 2019
      Pırasalı kiş tarifimiz

      Kolestrolden damar sertliğine kadar faydası saymakla bitmeyen pırasa tezgahlardan çekilmeden kiş tarifimizi mutlaka deneyin.

      Devamı
    • Soa Blog

      13 Feb 2019
      Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu

      Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu. Kadife pasta tarifimiz.

      Devamı
    • Soa Blog

      05 Jan 2019
      Fırında lezzetli pişirmenin püf noktaları

      Fırında yemek severler için pişirme teknikleriyle ilgili püf noktalarımız;

      Devamı
    • Soa Blog

      19 Sep 2018
      Aşure Tarifimiz

      Bir yıllık takvime göre her sene günü değişen, bereketin simgesi Aşure Günü bu sene 20 Eylül'e denk geliyor.

      Devamı
    • Soa Blog

      15 Aug 2018
      Bayram sofralarınız için menünüzü planladınız mı?

      Bayram sofralarınız için menünüzü planladınız mı? Sizin için ufak bir ipucu verelim. Kalburabastı tarifimiz;

      Devamı
    • Soa Blog

      29 Jul 2018
      29 Temmuz Dünya Lazanya Günü

      29 Temmuz Dünya Lazanya Günü, İtalyan mutfağından dünyaya yayılan bu eşsiz lezzetin tarifine birlikte göz atalım.

      Devamı
      YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

      YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

      Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

      temel felsefe olarak belirlemiştir.
      Tüm bu politikalar, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

      Üst Yönetim
      04.04.2018

      İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

      İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

      İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

      * Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

      * Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

      * Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

      * Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

      * Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.