• Ayrıcalıklı hizmet anlayışımız ile
    lezzetli ve sağlıklı öğünler vadediyoruz.

    Bu öğlen nerede ne yesem?

    Toplu yemekteki tecrübemizi alakart ve tabldotu birleştiren konseptlerle iş merkezlerine taşıdık.

    Plaza Restoranları
    • Soa Blog

      29 Jul 2021
      29 Temmuz Dünya Lazanya Günü

      29 Temmuz Dünya Lazanya Günü, İtalyan mutfağından dünyaya yayılan bu eşsiz lezzetin tarifine birlikte göz atalım.

      Devamı
    • Soa Blog

      29 Jun 2021
      Sıcak Yaz Günlerinde Tuz Tüketimi

      Doğada ham olarak bulunan, mutfaklara ve sofralara ise işlenerek gelen tuz, geçmişte gıda ürünlerini saklamakta kullanılsa da günümüzde fazla miktarda tüketimi sağlığı tehdit ediyor.

      Devamı
    • Soa Blog

      12 May 2021
      Bayram sofralarınız için menünüzü planladınız mı?

      Bayram sofralarınız için menünüzü planladınız mı? Sizin için ufak bir ipucu verelim. Kalburabastı tarifimiz;

      Devamı
    • Soa Blog

      15 Mar 2021
      Ara Öğünlerle İlgili Pratik Öneriler

      Yoğun iş temponuz arasında sağlıklı beslenme adına yanınızda taşımanız gereken ara öğünler için sizlere pratik önerilerimiz var!

      Devamı
    • Soa Blog

      13 Feb 2021
      Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu

      Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu. Kadife pasta tarifimiz.

      Devamı
    • Soa Blog

      21 Jan 2021
      Pırasalı Kış Tarifimiz

      Kolestrolden damar sertliğine kadar faydası saymakla bitmeyen pırasa tezgahlardan çekilmeden kiş tarifimizi mutlaka deneyin.

      Devamı
      YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

      YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

      Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

      Tüm bu taahhütler, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

      Üst Yönetim
      05.08.2019

      İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

      İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

      İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

      * Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

      * Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

      * Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

      * Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

      * Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.