Hizmetlerimiz

Toplu Yemek

İş yerinizdeki öğünlerde evinizdeki kaliteyi arıyorsanız iş başındayız!

Çalışanlarınızın performanslarını artıracak bir öğün
Öğrencilere zihin açıklığı veren menüler
Vücudunuzu dirençli kılarak daha çabuk iyileşmenizi sağlayacak besinler

İhtiyaç ne olursa olsun yediklerinizi unutulmaz kılacak konseptler.
Her iş kolunda geçerli tek bir gerçek var ki; Profesyonel Yemek stratejik bir üründür.
Bunu sağlamak ise gerçek bir uzmanlık işidir.

Yoğun temponun ardından gelen yemek molalarında sağlıklı, lezzetli ve vücudun tüm ihtiyaçlarının karşılandığı bir menü yaratmak direkt olarak enerjinizi, verimliliğinizi ve konsantrasyonunuzu etkiler.

Profesyonel kadromuz ve mutfak ve yemek salonlarında kurup yürüttüğümüz sistemle menü planlama, kalite, organizasyon, ekipman ve servis açısından beklentilerinizi üst düzeyde karşılayacak hizmeti veriyoruz.

Ortaklarımızın özel yemek-davet, cafe break, kokteyl, piknik gibi organizasyonlarını da üstleniyoruz.

Böylece kurumlar asıl iş alanlarına konsantre olurken, farklı departmanlar üzerindeki iş yükü hafifliyor, maliyetler düşüyor, sürekli gelişim, düzenli denetim ve sağlık ve güvenlik standartları yükseliyor.

Evinizin kalitesinde yemek hizmetiyle çalışanlarınızı mutlu etmek, onlara özenle hazırlanan sağlıklı ve zengin menüler sunmak “Hizmette Kalite” prensibimizin temel taşını oluşturuyor.

Gününüze Lezzet Katıyoruz
Sosyal Medyadan Takip Et!
Bize Ulaşmak İçin Hemen Ara!
0216 548 16 54
YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

temel felsefe olarak belirlemiştir.
Tüm bu politikalar, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

Üst Yönetim
04.04.2018

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

* Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

* Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

* Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

* Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

* Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.