Soa Blog

Pırasalı kiş tarifimiz

17 Mar 2019

Kolestrolden damar sertliğine kadar faydası saymakla bitmeyen pırasa tezgahlardan çekilmeden kiş tarifimizi mutlaka deneyin.

Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu

13 Şub 2019

Aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu. Kadife pasta tarifimiz.

Fırında lezzetli pişirmenin püf noktaları

05 Oca 2019

Fırında yemek severler için pişirme teknikleriyle ilgili püf noktalarımız;

Aşure Tarifimiz

19 Eyl 2018

Bir yıllık takvime göre her sene günü değişen, bereketin simgesi Aşure Günü bu sene 20 Eylül'e denk geliyor.

Bayram sofralarınız için menünüzü planladınız mı?

15 Ağu 2018

Bayram sofralarınız için menünüzü planladınız mı? Sizin için ufak bir ipucu verelim. Kalburabastı tarifimiz;

29 Temmuz Dünya Lazanya Günü

29 Tem 2018

29 Temmuz Dünya Lazanya Günü, İtalyan mutfağından dünyaya yayılan bu eşsiz lezzetin tarifine birlikte göz atalım.

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

temel felsefe olarak belirlemiştir.
Tüm bu politikalar, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

Üst Yönetim
04.04.2018

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

* Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

* Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

* Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

* Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

* Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.