Soa Blog

Aşure Tarifimiz

28 Ağu 2020

Bir yıllık takvime göre her sene günü değişen, bereketin simgesi Aşure Günü bu sene 20 Eylül'e denk geliyor.

Kan Bağışı Yapmak Hayat Kurtarır!

14 Haz 2020

Dünyada her toplumun kan bağışçılarına ihtiyacı vardır ve gerekli olan kan miktarı da her geçen gün artmaktadır. Bu ihtiyaç ancak bizlerin gönüllü ve karşılıksız bağışlarımız sayesinde karşılanıyor.

Tavuk göğsü tarifimiz

15 Mayıs 2020

Yapmış olduğumuz ankette %87 oy alarak birinciliği göğüsleyen sütlü tatlı seçeneği oldu. Biz de mutfağınızda pratik ve lezzetli bir şekilde yapacağınız tavuk göğsü tarifimizi sizler ile paylaşmak istedik.

Diyetimizi Kolaylaştıracak Püf Noktaları!

12 Nis 2020

En çok yağ yakımını sağlayan besinler hangileridir ve nasıl tüketilmelidir? Bu kritik sorunun cevabı ve yaptığımız diyetin işe yaraması için işte sizlere altın öneriler...

Bel ve Sırt Ağrısından Korunma

07 Mar 2020

Günümüzde toplumun daha hareketsiz bir yaşam tarzını benimsemesi ve düzensiz beslenmeden doğan kilo artışı; bel ağrısını tetikleyen nedenler arasında yer alıyor.

Türkiye’de Balık Tüketimi

01 Şub 2020

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Türkiye'de balık çok az tüketiliyor. Kişi başına balık tüketimi yılda 8 kilogram iken, dünyada ortalama 16 kilogram olarak gösteriliyor.

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

Tüm bu taahhütler, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

Üst Yönetim
05.08.2019

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

* Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

* Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

* Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

* Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

* Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.