Soa Blog

Bel ve Sırt Ağrısından Korunma

30 Mayıs 2018

Günümüzde toplumun daha hareketsiz bir yaşam tarzını benimsemesi ve düzensiz beslenmeden doğan kilo artışı; bel ağrısını tetikleyen nedenler arasında yer alıyor.

Siyah Pirincin Faydaları

30 Mayıs 2018

Eskiden sadece Çin hükümdarları için üretilen, dünyada yasak pirinç olarak da bilinen siyah pirinç, artık Türk sofralarını süslüyor.

Türkiye’de Balık Tüketimi

30 Mayıs 2018

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Türkiye'de balık çok az tüketiliyor. Kişi başına balık tüketimi yılda 8 kilogram iken, dünyada ortalama 16 kilogram olarak gösteriliyor.

Beslenme ve Diş Sağlığı

30 Mayıs 2018

Çocukluk çağındaki beslenme yetersizliği ve/veya dengesizliği çeşitli sağlık sorunlarıyla birlikte ağız ve diş sağlığı üzerinde de oldukça büyük problemlere neden olabilmektedir.

Diyabet ve Beslenme

30 Mayıs 2018

Anadolu Sağlık Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Cemal Aytaç Ak Diyabetli bireyin beslenmesiyle ilgili şu bilgileri verdi: Diyabetin büyük bir kısmının (tip 2) nedeni yanlış beslenme ve şişmanlıktır. Eğer ailenizde şeker hastası varsa çok daha fazla dikkat etmeniz gerekir.

Sağlıklı Beslenerek Yorgunluğu Gidermenin Yolları

30 Mayıs 2018

Yoğun iş temposu, trafikte geçen uzun saatler, gün içinde yaşanan stres ve daha birçok faktör kendimizi yorgun hissetmemize sebep oluyor. Sağlıklı beslenme, yorgunluğu engellemenin en önemli yollarından biri.

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

temel felsefe olarak belirlemiştir.
Tüm bu politikalar, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

Üst Yönetim
04.04.2018

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

* Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

* Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

* Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

* Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

* Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.