Soa Blog

Hayatla Bağınızı Koparmamak İçin Sigarayı Bırakın!

05 Oca 2020

Ülkemizde sigaraya başlama yaşının 11’e kadar düştüğünü gösteren çalışmalar bulunuyor. Elde edilen bulgular, sigaranın insan sağlığına verdiği zararın boyutlarını gözler önüne seriyor.

Siyah Pirincin Faydaları

14 Kas 2019

Eskiden sadece Çin hükümdarları için üretilen, dünyada yasak pirinç olarak da bilinen siyah pirinç, artık Türk sofralarını süslüyor.

Beslenme ve Diş Sağlığı

09 Eyl 2019

Çocukluk çağındaki beslenme yetersizliği ve/veya dengesizliği çeşitli sağlık sorunlarıyla birlikte ağız ve diş sağlığı üzerinde de oldukça büyük problemlere neden olabilmektedir.

Migren ve Doğru Beslenme

30 Mayıs 2018

Migreni ağrı kesicilerle değil, doğru beslenmeyle de yenebilirsiniz!

Sebze ve Meyve Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

30 Mayıs 2018

Anadolu Sağlık Merkezi’nden Beslenme ve Diyet Uzmanı Cemal Aytaç Ak,sebze ve meyveleri seçerken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Diyabet ve Beslenme

30 Mayıs 2018

Anadolu Sağlık Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Cemal Aytaç Ak Diyabetli bireyin beslenmesiyle ilgili şu bilgileri verdi: Diyabetin büyük bir kısmının (tip 2) nedeni yanlış beslenme ve şişmanlıktır. Eğer ailenizde şeker hastası varsa çok daha fazla dikkat etmeniz gerekir.

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZ

Toplu Yemek sektöründe adı “Kalite ve Güven” ile özdeşleşen SOA CATERING,

Tüm bu taahhütler, entegre sistem amaçlarımıza ve bağlamımıza, stratejik yönümüze çerçeve sağlamaktadır.

Üst Yönetim
05.08.2019

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İş Sağlığı Ve Güvenliği Prosedürleri

İSG yasal mevzuatı ve OHSAS 18001 Standardı gerekliliklerine uygun olarak oluşturulan prosedürler kapsamında;

* Çalışanlarımıza Hijyen ve İSG Temel Eğitimleri verilmektedir.

* Hizmet verdiğimiz mutfaklarda Kalite Departmanımız gözetiminde İSG uzmanlarımız tarafından risk analizleri yapılmaktadır.

* Yapılan risk analizleri sonucunda olası uygunsuzluklar İSG uzmanları ve İşyeri Hekiminden oluşan İSG birimimiz tarafından değerlendirilip, gerekli önlemler alınmaktadır.

* Tüm mutfaklarımızda acil durum ekipleri oluşturulmakta, acil durum eylem planları hazırlanmakta ve çalışma ortaklarımızın acil durum planlarına entegre edilmektedir.

* Çalışanlarımızın sağlık taramaları İşyeri Hekimimizin kontrolünde ve takibinde periyodik olarak yaptırılmaktadır.